IQ-Park, wonen en werken aan het water

ALGEMEEN

Het IQ-Park is sinds 2010 uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand bedrijventerrein met bedrijfshallen, industriegronden, en nu dus KMO-units.

Audi garage, Itek en ca. 40 andere bedrijven hebben zich hier al succesvol gevestigd. Niet verwonderlijk, want het IQ-Park is ingericht met oog voor toegankelijkheid en mobiliteit. Het ligt bovendien midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken wat uitgebreide mogelijkheden geeft tot groei en innovatie.

Ben je op zoek naar een aangename bedrijfsruimte voor jouw kmo? Wil je investeren in verhuurbare bedrijfsunits? Is het tijd om jouw horeca-idee uit te bouwen op een inspirerende en dynamische plek? IQ-Park biedt talrijke mogelijkheden voor zowel ondernemers als investeerders. 

FASE 4

Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen, tot een bistro en rooftoprestaurant. Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water.

KMO-UNITS:

De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m². Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen.

KOPGEBOUW:

Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning.

  • Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras.
  • 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m²
  • 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m²
  • 5° verdieping: conciërgewoning 157m²
  • 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m²
  • 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m².